Hypnotherapie Laurien

• Mede-oprichtster van de Body, Mind & Soul Retreat.
• Expert in het plaatsen van de virtuele maagring.
• Al meer dan 100 tevreden cliënten

In mijn praktijk in Balen (België) en Tilburg (Nederland) help ik mensen verder met onder meer:

  • afslanken
  • angsten
  • loslaten van onprettige herinneringen
  • stoppen met roken
  • paniekaanvallen
  • herstellen van het zelfvertrouwen
  • loslaten van woede
  • algemene gedragsveranderingen;
  • etc…


Wat is hypnose?

Hypnose is een staat van ontspanning, een staat van diepe rust. Het is een staat die we zelfs meermaals per dag ervaren. Wanneer we bijv. een spannende film kijken of een leuk boek lezen. Wanneer we opgezogen worden in een bepaald moment, waardoor de bewustwording van de wereld rondom jou verdwijnt. Dit is een staat van hypnose. Aldus een prettig en zeer aangenaam gevoel!

Geraak ik onder hypnose?

Je kunt jezelf gerust stellen: de staat van hypnose die wij gebruiken is toegankelijk voor iedereen! Dus zeker GEEN showhypnose. De focus die je gebruikt wanneer je naar een fascinerende film kijkt of een spannend boek leest, dat is de focus die je nodigt hebt om jezelf in een heerlijke staat van ontspanning te brengen.

Waarom hypnotherapie?

Wel, laat het ons zo stellen… Slechts 7 % van je resultaten komt vanuit je bewustzijn. Dat is je denkende geest. Maar liefst 93 % van je resultaten komt dus uit je onderbewustzijn. Dat is je emotionele geest. Hier komen ook de handelingen vandaan waar jijzelf geen controle over hebt, bijv.: spijsvertering, kloppen van het hart, etc …

Wil je dus graag andere resultaten in je leven, dan is het nodig om te werken in het onderbewustzijn. De handelingen die als vanzelf gaan, ga je op deze manier leren veranderen. Hieronder vallen volgende zaken: emo-eten, roken, allerlei verslavingen, laag zelfbeeld, … Kortom: de dingen die jou tegenhouden om de persoon te zijn die je wilt zijn.

Door middel van hypnose werken we rechtstreeks in het onderbewustzijn, waardoor jouw handelingen veranderen en jij verstelt zult staan van de resultaten in jouw leven.

Hoe werkt dit?
Hoeveel afspraken plan ik in?

Voor de virtuele maagring zijn er altijd 3 sessies nodig. Deze sessies moeten elkaar opvolgen. Dat wil zeggen dat er maar 3 tot 8 dagen tussen deze sessies in mogen zitten. Voor alle andere issues dienen er 2 opeenvolgende afspraken ingepland te worden. Ook hier geldt dat er maar 3 tot 8 dagen tussen de sessies in mogen zitten. Indien er toch meer sessies nodig zouden ziin, wordt dat besproken tijdens de laatste sessie.

Voorwaarden: je kunt je sessie annuleren tot 48 uur vóór de sessie.
Bij laattijdig annuleren of no-show wordt de sessie sowieso in rekening gebracht, tenzij bij een noodgeval.

Waarom je afspraak bij mij inplannen?

Duidelijk en eerlijk!

Ik ben zeer gedreven door de resultaten die ik behaal. Wanneer ik tijdens de eerste sessie het gevoel heb dat er geen slaagkans is, zal ik dit steeds melden en de vervolgsessies annuleren. Tijdens de eerste sessie leg ik jou precies uit wat er gaat gebeuren en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Dus geen verrassingen! Verwacht je zeker niet aan hocus-pocus, maar aan een lange sessie waarin er hard gewerkt wordt. Ik blijf steeds bereikbaar voor vragen en opvolging!

Wanneer je bij mij boekt, bewandel je jouw pad niet alleen: ik wandel met je mee. En falen is geen optie!