Dit is wat mijn klanten zeggen:

Kijk eens wat een verschil ūüėć Al 16kg minder op bijna 6 maanden, zonder gevoel te hebben dat ik iets moet missen. Het gaat super! Blij dat ik die stap gezet heb. Groetjes, Anja

Ik had al wel over hypnose gelezen, maar dan dacht ik, ja het zal wel. Tot een nicht van mijn man haar verhaal op fb plaatste. ik stond versteld van wat ik zag. Heb onmiddellijk een afspraak gemaakt bij Laurien. 27 juli 22 had ik mijn 1 ste sessie, wist niet wat ik kon verwachten, Laurien stelde me wel gerust. Toen ik buiten kwam voelde ik al een groot verschil, is raar om uit te leggen, ik had zin in “water” en de zin in zoet was eigenlijk al weg. Tijdens de 2 de sessie werd de virtuele maagband geplaatst en de 3 de keer werd de zelfhypnose uitgelegd. We zijn nu 8 maanden verder en 25 kilo lichter. Heb veel meer energie, heb ook niet het gevoel dat ik dieet, ik eet nog 3 kleinere maaltijden per dag, maar enkel als ik “echt” honger heb, niet omdat het 12 u is, als mijn honger weg is kan ik gemakkelijk stoppen met eten. Nu neem ik de tijd om te eten, nimmer rechtstaand in de keuken. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb, ik ben trots op mezelf. Als ik het moeilijker had of vragen had kon ik Laurien steeds een berichtje sturen.
Jouw dankbare klant Heidi

Zo verschrikkelijk trots op mezelf!

Teleurgesteld in mezelf en ontevreden met mezelf in november begonnen aan mijn reis naar een gezond lichaam.

Veel gelezen en uiteindelijk de stap genomen om onder hypnose te gaan. Terug naar waar het ooit mis is gegaan.

Door de hulp van Laurien Schildermans de 3 hypnosesessies goed doorstaan, en vanaf de eerste dag voelde ik direct verschil en verandering. Direct geen ‘lekkere trek’ meer dat was wel de grootste verandering.

Nu bijna 9 maanden verder, ben ik al 27,8 kilo lichter en voel me fit, zelfverzekerd en sterk. Ik heb de controle terug, en nog steeds geen ‘lekkere trek’ gehad. Geweldig!

Ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn maar ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet!

Ik ben Laurien ontzettend dankbaar voor haar helpende woorden, en zal het iedereen die nog twijfels heeft zeker kunnen aanraden.

– Yvonne

Ik ben in januari begonnen met een intake gesprek en ik stond er eerst niet voor open dus ik ging met geen verwachtingen naar het gesprek. Gaande het gesprek merkte ik al snel dat ze duidelijk wist waar ze mee bezig was, dus ik besloot er meer verder te gaan. En na 3 fantastische sessies merkte ik echt wel dat mijn eetpatroon veranderd was, ik at veel minder ik let echt op wat ik eet en sommige dingen vind ik nu zelfs walgelijk! Ik kan deze methode aan iedereen aanraden het heeft mijn leven veranderd!

-Dylan

Eind januari 2022 mijn eerste afspraak bij Laurien gemaakt. Wilde zo graag minstens -25kg afvallen en had al verschillende di√ęten gedaan maar na een paar weken viel ik terug in mijn oude gewoontes en kwam dubbel zoveel bij.

Ik had gelezen over ‚Äúde virtuele Maagring onder hypnose‚ÄĚ en zag dat iemand in de buurt dit deed (Laurien dus) maar wist niet wat te verwachten, omdat er iemand tussen de recensies stond die ik kende wilde ik dit proberen. Na de eerste sessie voelde ik me herboren en voelde onmiddellijk het effect van de hypnose ( geen zin in zoetigheid).

Tijdens de 2de sessie werd de virtuele Maagring geplaatst en sessie 3 werd er vooral aangeleerd hoe ik zelf de controle over mijn virtuele Maagring heb.

Intussen zijn we 5 maanden verder en zijn we -23 kilo lichter, mijn doel is bijna gehaald. T gaat zelfs zo goed dat mijn nieuwe doel -30kg is. Mijn porties eten zijn veel kleiner en drink veel water (ik dronk niet graag water). Dit is gewoon mijn nieuwe levensstijl en wil nooit meer naar het oude.

Laurien is een topper en vooral ook een correcte vrouw
en ik kan ze zeker aanraden.

Grtjes karin

Mijn dochter van 13 was al meer dan een jaar misselijk. Ze kon amper naar school gaan, stond elke morgen lijkbleek en zonder energie op.

Ze is door alle soorten dokters binnenstebuiten gedraaid (tot gastroscopie onder narcose toe) en alle mogelijke alternatieve therapeuten hadden we al bezocht.

Kine, osteopaat, voetreflexologie, hartcoherentie, bioresonatie, shiatsu, enz enz.

Tot we toevallig door iemand werden doorverwezen naar hypnose.

Hier stonden we (moet ik eerlijkheidshalve zetten) wat twijfelachtig tegenover, maar geloof me, na zoveel maanden probeer je alles.

Louise is op maandagavond bij Laurien geweest en vanaf dinsdag is zij terug naar school kunnen gaan en nooit meer misselijk geweest.

Er bleek in haar onderbewuste een link te zijn gelegd tussen de misselijkheid die ze ervaarde toen ze een paar jaar ervoor haar eerste maandstonden kreeg (daar was ze telkens behoorlijk ziek van/toch elke maand een paar dagen) en de school.

Deze ‚Äúonbewuste connectie‚ÄĚ heeft Laurien gewist en voil√†‚Ķ we hadden van dag op dag onze levendige en vrolijke dochter terug.

Ik kan het dus iedereen aanraden!

Afvallen onder hypnose, het was niet mijn dada. Nooit in geloofd en streng di√ęten zag ik niet zitten. Dan toch maar geprobeerd en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was! Ik ben een paar keer bij Laurien geweest om een sessie te volgen, en met positieve gedachten weer naar huis gereden. 

Voor iedereen die deze recensie leest, wil ik 1 ding meegeven: probeer het en wees even positief als ik! Laurien kent haar job en ’t is nog een schatje bovenop.”

Wim

Vermageren met hypnose… iets voor mij? Lang getwijfeld, maar dan toch de stap gezet. Vooral voor mijn gezondheid en voor wat fitter te worden. En ja hoor! Nog geen seconde spijt gehad. Het was geen hocus pocus, zoals op tv; ik voelde mij op mijn gemak tijdens de sessies. Gek, ik wist zelfs alles nog wat er tijdens de hypnose gezegd werd. En… het lukte!

Ik vermagerde, zonder dat ik een dieetgevoel had. Ik kan alles eten – wel kleinere porties – en ik kies voor de gezonde dingen, zonder moeite. De Cola Light die ik vroeger dronk wisselde ik in voor water.

Het ging vanzelf, 30 kilo minder. Ik voel me top! En het gaat na een jaar nog steeds goed. Geen moeite om op gewicht te blijven! Zo blij dat ik dit gedaan heb!”

Greet

Ik ben van augustus tot nu -13kg afgevallen! Super content van, en genoeg met kleinere porties! Al veel dingen geprobeerd, verschillende di√ętisten enz.. nu eindelijk iets gevonden dat toch werkt.. ik voel me veel beter in mijn vel en zou het direct opnieuw doen! Dankuwel Laurien!

Tine


Van juni tot nu -19kg en blijf afslanken zonder moeite! De drang naar zoeten dingen is weg en ben tevreden met kleine porties! Super bedankt Laurien! Geen seconde spijt van!

Anke


Laurien, ik wil je graag bedanken! Ben blij dat ik de stap gezet heb. Ik stond er kritisch tegenover maar had niets te verliezen. Nu bijna 10 kg vermagerd. Ik heb al veel di√ęten geprobeerd maar door de hypnose is het makkelijker geweest om mijn eetgewoonten aan te passen. Ik blijf ook goed op mijn gewicht terwijl ik me wel eens iets lekkers kan permitteren!

ArjanHypnose… daar had ik zelf toch ook wel vragen bij. Weet ik dan nog wel wat ik doe? Is dat niet weggegooid geld?

2005: Ik riskeerde toen een eerste keer ‘stoppen met roken’ met hypnose bij een oudere man waar ik positieve ervaringen van gehoord had. En jawel, ik werd een niet-roker wel 12 jaar lang, tot een relatiebreuk in 2017. Je kent dat gedacht wel, √©√©n sigaretje roken of een trekje van iemand anders, dat zal toch geen kwaad kunnen. Maak jezelf niets wijs en weet dat je dan terug vertrokken bent.

2018: Met de overtuiging dat hypnotherapie mij zeker weer ging helpen, maakte ik een afspraak bij het eerste en kortbij zijnde hypnosecentrum dat ik vond.

 Wat een grote teleurstelling!! Na dikke 10 minuten stond ik terug buiten met een enorme goesting om een sigaret op te steken. Enkele dagen hield ik het vol op eigen karakter en dan was ik weer vertrokken. Blijkbaar denken sommige als ze een ergens een cursusje gedaan hebben dat ze zo snel geld kunnen verdienen. Laat je dus niet vangen.

 2020: Via een vriendin van mij hoorde ik over Laurien. Ze is iemand die weet waar ze mee bezig is. Die haar tijd neemt om je uit te leggen wat er gaat gebeuren. Want het is niet zo dat ze je in een trance brengt waarbij je je daarna niets meer herinnert . Het is net de bedoeling dat jij en je onderbewustzijn je alles herinnert wat er gezegd is om zo het probleem aan te pakken waar je voor komt. Ze kan niet toveren. Maar de hypnotherapie helpt je door je onderbewust zijn aan te spreken en je naar de juiste richting te wijzen. Een positieve ingesteldheid van jezelf met de hypnotherapie van Laurien doet wonderen. Je gaat je hier echt niet bedrogen voelen achteraf. Er hangt inderdaad een prijskaartje aan.

Daarbij kan ik maar 1 ding zeggen: je gezondheid en welzijn is onbetaalbaar!! In mijn geval bij ‘stoppen met roken’ is de rekening snel gemaakt. De prijs van een pakje sigaretten per dag in een spaarpotje steken en hij zal rap vol zitten. Bij Laurien zijn het ook geen 10 minuten en weer buiten wel twee lange sessies.

 Hierbij wou ik ook nog eens extra een dikke merci zeggen tegen Laurien. Ik kan weer ademen zonder hoesten, kan weer buiten zitten zonder een stinkstok in mijn handen, moet niet meer ’s avonds dringend naar de winkel omdat mijn sigaretten op zijn, heb geen bang meer voor een lange reis vlucht omdat ik dan niet kan roken,…

Liesbeth Van de Velde, 48 jaar en gelukkige ex-roker


Via een collega kwam ik terecht bij Hypnotherapie Laurien Schildermans. Ik kreeg van Laurien een duidelijke uitleg over hoe het onderbewustzijn werkt. Heel fascinerend!! Daarna legde ze uit hoe de virtuele maagring werkt. Tijdens de eerste sessie werden onder lichte hypnose foute eetgewoonte aangepakt. Te snel eten, frisdrank, … Na deze sessie ging ik met een goed gevoel naar huis. Wat bleek: de goesting naar frisdrank, koekjes, chocola was verdwenen waardoor ik deze gemakkelijk links kon laten liggen. Ik ging ook trager, bewuster eten zonder afleiding van T.V., GSM,…

Tijdens de tweede sessie werd de virtuele maagring geplaatst en kreeg ik een audio bestand mee naar huis om dadelijks te beluisteren. Ik eet nu 3 kleine maaltijden per dag, drink heel veel water en eet af en toe een stuk fruit. Het cijfer op de weegschaal is in dalende lijn en ik voel me goed. Mijn onderbewustzijn heeft dankzij Laurien een boost gekregen. Volgende week volg ik laatste sessie waarbij ik leer om zelfhypnose toe te passen. Kortom: een zeer tevreden klant/pati√ęnt

Sophie

Om maar meteen met de deur in huis te vallen!!

Ik ben een SUPER tevreden klant van laurien en jeetje mina wat jij bij mij voor elkaar hebt gekregen is me met dieeten nooit gelukt.

Ik ben 9 juni 2022 voor mijn eerste sessie bij jou geweest en ongeveer 2 maanden daarvoor heb ik stiekem een afspraak bij je gemaakt omdat met mijn man had afgesproken om nooit meer geld aan iets uit te geven om af te vallen.

Want alles wat ik geprobeerd heb heeft echt nooit gewerkt werdt daar zo onzeker en niet gelukkig van.

Maar nu heb ik het toch nog 1x gedaan en dan was ook voor mij echt de laatse keer en dan zou ik er echt mee stoppen.

En vanaf de eerste sessie heb ik me zonder na te hoeven denken aan mijn 3 maaltijden kunnen houden en de tussendoortjes waren ook meteen niet meer te spraken.

En tot nu toe is dat nog steeds zo

De trek na de tussendoortjes zijn nog steeds van de baan.

Hoe laurien iemand tot deze verandering ivm 3x kleine porties eten heeft kunnen brengen en geen tussendoortjes is niet uit te leggen!

Dat moeten jullie zelf ervaren!!

En ik zeg het werkt ECHT!!

Ik ben nu 8 maanden verder en ben bijna 20 kilo kwijt.

Het had zeker meer kunnen zijn denk ik.

Maar de laatste tijd heb ik ook niet zo lekker in mijn vel gezeten.

En sinds deze week gaat het weer super goed met me.

En het gewicht gaat er meteen weer af.

Dus vanaf nu op naar de 20 en daarna 25 kilo.

Femk